Actueel

Door de toevoeging van Foam Clean Plus, valt er echt wat te kiezen

Vorige week introduceerden wij onze nieuwe Foam Clean Plus. Een prachtige toevoeging aan ons hoogwaardige assortiment. Dit product is een zeer krachtige reiniger voor onder andere diverse soorten gladde oppervlakken en voor textiel en bekleding. Naast zijn sterk reinigende eigenschappen, laat de Foam Clean Plus na applicatie ook nog eens een heerlijke geur na.

Foam clean plus PremTech

Het mooie is dat hij deze eigenschappen combineert met het feit dat hij veilig is voor de meeste ondergronden. Daarnaast zorgt het stabiele schuim voor een lange contacttijd, waardoor hij voldoende tijd krijgt om zijn werk te doen.

Waar Foam Clean Plus niet geschikt voor is, is het reinigen van glas. Daarvoor hebben wij Glass Clean Plus in ons assortiment. Dit product is een topkwaliteit glasreiniger, die volledig vrij is van gevarentekens en gevaren- en waarschuwingszinnen. Bij de Glass Clean Plus zorgt de combinatie van oplosmiddelen en oppervlakte-actieve stoffen voor een streeploos eindresultaat, zonder residu na te laten.

Bovenstaande producten hebben specifieke kwaliteiten, waarbij ze als specialist de beste verkrijgbare oplossing zijn voor uw reinigingsuitdaging. Maar wanneer u beide toepassingen wil vangen in 1 product, dan kunt u kiezen voor de All Purpose Foam Cleaner. Dit product is namelijk geschikt voor zowel glas, als voor gladde oppervlakken en bekleding/textiel. Doet de All Purpose Foam Cleaner dat dan ook op het niveau van zijn partners? U zal versteld staan van het eindresultaat.