Instant Gasket

Vloeibare Pakking

  • Hoge temperatuursbestendigheid
  • Zeer flexibel
  • Perfecte pakkingmaker

Instant Gasket – Duurzaam afdichtingsmiddel voor automotive en industrie

Instant Gasket is een hoogwaardig afdichtingsmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor gebruik in de automotive, industriële en scheepvaartsector. Met zijn duurzaamheid en hittebestendigheid biedt Instant Gasket een betrouwbare oplossing voor het afdichten van verschillende componenten, zelfs onder extreme omstandigheden.

Dit 1-component polyethyleen rubber, ook bekend als vloeibare pakking, is bestand tegen temperaturen tot 250°C, waardoor het geschikt is voor de afdichting van kritieke onderdelen zoals oliepannen, waterpompen, slangassemblages, kleppendeksels en thermostaathuizen. Na het aanbrengen reageert Instant Gasket met het vocht uit de lucht, waardoor het transformeert in een stevige rubberen afdichting die bestand is tegen trillingen, druk en temperatuurschommelingen.

Het gebruik van Instant Gasket beperkt zich niet alleen tot motoren. Dit veelzijdige afdichtingsmiddel kan ook worden gebruikt voor het repareren van versleten rubber, het afdichten van ovendeuren en verwarmingsinstallaties, en het afsluiten van naden waar een zeer hoge temperatuurbestendigheid vereist is. Het biedt een betrouwbare afdichting en is goed bestand tegen minerale en synthetische oliën.

Een van de voordelen van Instant Gasket is dat het, ondanks zijn hittebestendigheid, zijn werking behoudt bij direct contact met benzine en diesel. Hoewel het product kan opzwellen, blijft het betrouwbaar en functioneel. Dit maakt Instant Gasket een ideale keuze voor toepassingen waarbij brandstofbestendigheid van essentieel belang is.

Vertrouw op Instant Gasket voor al uw afdichtingsbehoeften. Het is een betrouwbaar, duurzaam en hittebestendig afdichtingsmiddel dat uitstekende resultaten levert. Of het nu gaat om het afdichten van motoren, het herstellen van versleten rubber of het afsluiten van kritieke naden, Instant Gasket staat garant voor verbeterde prestaties en betrouwbaarheid.

Kleur: Zwart | Verpakt per 12 | Inhoud: 200 ML