PremSeal

Afdichtingskit

Bekijk prijs
Meer informatie
  • Neutrale uitharding
  • Zeer flexibel
  • Geschikt voor natuursteen
  • Onderdeel van het Voegafdichting Systeem

Bereken de benodigde hoeveelheid kit Kitcalculator

PremSeal is een speciaal ontwikkelde afdichtingskit voor het duurzaam afdichten van voegen. Hierbij kunt u denken aan voegen tussen bijvoorbeeld natuursteen, beglazingsvoegen, vele soorten industriële voegen en voegen in sanitaire ruimtes.

Afdichtingskit voor duurzame afdichting

Omdat PremSeal na uitharding zeer flexibel blijft, vangt het product werking van de ondergrond eenvoudig op. Zo wordt met deze afdichtingskit een zeer duurzame afdichting verkregen. PremSeal kan perfect ingezet worden voor afdichtingen op bijvoorbeeld hout, beton, vele metaalsoorten zoals RVS, tegels, kunststoffen, etc.

Voegafdichting Systeem

Met de PremSeal wordt in de meeste situaties het beste resultaat verkregen wanneer het product wordt ingezet met de andere producten uit het Voegafdichting Systeem. De andere onderdelen uit dit systeem zijn de Afmes Spatels om de kit strak af te werken en de UniSolve Spray om eventuele kit- en lijmresten te verwijderen en de ondergrond te ontvetten. Wanneer deze producten bij een afdichting gezamenlijk worden ingezet, is de kans op een goed en fraai afgewerkte kitnaad gegarandeerd. Heeft u ondersteuning of advies nodig, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze adviseurs staan voor u klaar om u de gewenste ondersteuning te bieden!

Artikelnummer: Niet beschikbaar
Inhoud: 310 ML | Kleur: Antraciet, Grijs, Lichtgrijs, Pergamon, Transparant, Trijs, Wit, Zilvergrijs | Verpakt per 24