PremPlast Cleaner

Kunststof Reiniger

Bekijk prijs
Meer informatie
  • Zeer krachtige reiniger
  • Reinigt tot diep in de poriën
  • Perfect voor kunststof ondergronden
  • Biologisch afbreekbaar

Kunststof reiniger om te herstellen naar originele staat

Kunststof materialen zijn overal aanwezig in onze moderne samenleving. Van onze huizen en auto’s tot recreatieve voertuigen zoals caravans. Deze materialen, hoewel duurzaam, zijn gevoelig voor vervuiling en schade door dagelijkse slijtage. Hier komt de kracht van onze kunststof reiniger om de hoek kijken.

PremPlast Cleaner staat bekend als een toonaangevende reiniger voor kunststoffen. Maar wat het echt onderscheidt, is het vermogen om ook vele andere materialen te reinigen, en dat tot diep in de poriën. Of het nu gaat om de disselbak van een caravan die is blootgesteld aan de elementen of de kunststof kozijnen van een huis die onderhevig zijn aan dagelijkse vervuiling, PremPlast Cleaner is de ideale partner. Zelfs moeilijke vlekken zoals zwarte strepen van schoeisel zijn perfect te verwijderen met dit product.

Het gebruik van de juiste tools kan een groot verschil maken in het resultaat. Daarom wordt het sterk aanbevolen om PremPlast Cleaner te combineren met Cleaning Towels PQ en Nano Sponges. Deze tools zorgen voor een grondige en gelijkmatige reiniging, vooral op ruwe of gestructureerde oppervlakken. Voor die extra moeilijke plekken waar standaard sponzen het gewoon niet halen, is een langharige borstel de ideale oplossing.

Reinigen is slechts de helft van de strijd. Bescherming na reiniging is cruciaal om de levensduur van kunststoffen te verlengen en ze in topconditie te houden. Daarvoor is er PremProtect ontwikkeld. Deze speciaal ontworpen beschermlaag voedt niet alleen kunststoffen, waardoor ze er weer als nieuw uitzien, maar beschermt ze ook tegen schadelijke externe invloeden zoals UV-straling, vervuiling en weersinvloeden. Bovendien biedt het een oplossing voor broze of verouderde kunststoffen en rubbers, revitaliseert het ze en verlengt het hun levensduur aanzienlijk.

In conclusie, voor wie op zoek is naar een betrouwbare en effectieve oplossing om kunststoffen te herstellen en te beschermen, bieden PremPlast Cleaner en PremProtect samen een prachtige combinatie. Ze bieden niet alleen een grondige reiniging maar ook een duurzame bescherming, waardoor kunststoffen er weer als nieuw uitzien en langer meegaan.

Artikelnummer: Niet beschikbaar
Inhoud: 1000 ML, 5 L | Kleur: Transparant | Verpakt per 12