IsoCoat

Isoleercoating

  • Zeer hoge dekkingskracht
  • Reukloos
  • Kleefvrij na 10 min
  • Overschilderbaar na 35 min
  • Overschilderbaar met vele soorten verven
  • Voldoet aan de Europese VOC-richtlijn

Isoleercoating voor de professional

IsoCoat is een superieure isoleercoating die in de wereld van de bouw en renovatie een gamechanger is. Deze isoleercoating is het resultaat van diepgaand onderzoek en ontwikkeling en is speciaal ontworpen om hardnekkige vervuilingen en vlekken te isoleren. IsoCoat gaat verder dan je gewone verf. Het biedt een definitieve oplossing voor de uitdagingen waar professionals mee te maken krijgen.

Wat maakt IsoCoat zo bijzonder? Om te beginnen, isoleert deze isoleercoating zelfs de meest hardnekkige vervuilingen. Denk aan roet-, teer-, nicotine- en roestvlekken. Zelfs lastige vochtplekken en graffiti zijn geen probleem voor IsoCoat. Het slaat een brug tussen de vervuiling en de nieuwe verflaag, waardoor de onderliggende problemen niet door de nieuwe verflaag heen komen.

Een andere opvallende eigenschap van IsoCoat is de droogtijd. Het is al na 35 minuten overschilderbaar! Dit is een aanzienlijk voordeel bij projecten met strakke deadlines. Met IsoCoat hoeft men niet urenlang te wachten tot de coating droog is. Zo wordt voorkomen dat vervolgwerkzaamheden vertraging oplopen.

ONGEKEND HOGE DEKKINGSKRACHT

IsoCoat is ook bekend om zijn hoge dekkingskracht. Dit maakt het product economisch aantrekkelijk. Met slechts een laag van deze isoleercoating krijgt u al een hoogwaardige dekking. Het resultaat is een strak en professioneel ogend oppervlak.

Wat betreft de uitstraling na het aanbrengen, blijft IsoCoat de concurrentie ver voor. In tegenstelling tot andere producten vergeelt IsoCoat niet na applicatie. Dit betekent dat de esthetiek van uw geschilderde oppervlakken behouden blijft.

Last but not least, IsoCoat is nagenoeg reukloos. Dit maakt het ideaal voor gebruik binnenshuis. Dit is een groot voordeel voor professionals die werken in bewoonde panden. De bewoners zullen minimale overlast ervaren, terwijl de professionals toch een topklasse resultaat kunnen leveren.

In conclusie, IsoCoat is een hoogwaardige, sneldrogende en duurzame isoleercoating. Deze isoleercoating biedt een permanente oplossing voor hardnekkige vlekken en vervuilingen. Het is een must-have product voor professionals in de bouw- en renovatiesector. Zijn er voordat u het product gaat verwerken nog gaten die u moet opvullen of oneffenheden dus u wil verhelpen? Kijk dan ook eens naar onze TopFiller.

Artikelnummer: 800589
Inhoud: 500 ML | Kleur: Wit | Verpakt per 12