Home / Actueel

Actueel

UniWipes LV & HV

UniWipes LV & HV

Afgelopen zomer introduceerde wij, ter vervanging van ons vorige poetsdoeken gamma, 2 kwalitatief hoogwaardige doeken. Ons doel met deze introductie is om het merendeel van de vraag in de markt te kunnen bedienen. Wij kunnen met trots vermelden; dat is ons gelukt!

IsoCoat & TopFiller aan assortiment toegevoegd

IsoCoat & TopFiller aan assortiment toegevoegd

PremTech voegt weer 2 mooie producten toe aan het assortiment. IsoCoat en TopFiller zijn de ideale partners bij oplevering, maar kunnen ook de helpende hand bieden bij kleine reparaties.

PremTech in een nieuwe jas

PremTech in een nieuwe jas

PremTech kreeg een paar jaar geleden een aantal nieuwe aandeelhouders. Achter de schermen is er sindsdien hard gewerkt. Aan de kwaliteit van de organisatie, de kwaliteit van de producten en de uitstraling van het bedrijf en de producten. Het afgelopen jaar hebben we gewerkt aan de voorbereiding van onze nieuwe uitstraling. Nu is het tijd dat ook aan de buitenwereld te laten zien.

Grondstoffen en schaarste

Grondstoffen en schaarste

De coronapandemie heeft wereldwijd gezorgd voor een grote schaarste aan grondstoffen. De prijsstijgingen zijn enorm en de achterstanden lopen momenteel alleen maar op. Op het hoogtepunt van de pandemie waren veel fabrieken gesloten of draaiden op minimale capaciteit en het opschalen naar het oude niveau en de distributie blijkt langer te duren dan aanvankelijk gehoopt.

Introductie FreeLease 45 zeer succesvol!

Introductie FreeLease 45 zeer succesvol!

Op 26 februari van dit jaar introduceerde we onze FreeLease 45: Een smeermiddel met een koudeschok-effect tot maar liefst -45 ºC. De extreme koeling zorgt voor microscheurtjes in de roestverbinding zodat de vastgelopen, roestige verbinding los komt. Ander groot voordeel is de transparante kleur zodat het product de omgeving optisch niet vervuilt (caravans of het interieur van uw boot of auto).

Assortiment uitgebreid met hoogwaardige Masking Tapes

Assortiment uitgebreid met hoogwaardige Masking Tapes

Begin 2021 werd ons assortiment uitgebreid met 3 hoogwaardige Masking Tapes. In veel processen waarbij onze producten worden toegepast, worden aanliggende materialen beschermt tegen ongewenste vervuiling. We zagen dat onze klanten alle producten van PremTech gebruikten, zoals de systemen dat veelal ook voorschrijven, maar dat Masking Tapes ontbraken in onze productrange.