PremTack

High Tack

Bekijk prijs
Meer informatie
  • Zeer hoge aanvangshechting
  • Hoge eindsterkte
  • 330% rek tot breuk
  • Perfect geschikt voor steenstrips

PremTack is een high tack kit die wij met trots kunnen presenteren als de beste uit de markt. PremTack is een high tack kit voor het direct en krachtig verlijmen en monteren van praktisch alle bouwmaterialen en bouwelementen op vele ondergronden.

Door zijn enorm hoge aanvangshechting is het product uitermate geschikt voor vele toepassingen in de bouw, industrie en mobiliteit. Een ander groot voordeel van deze hoge aanvangshechting is dat het product in normale situaties geen ondersteuning meer behoeft.

De PremTack bereikt na volledige uitharding een hoge eindsterkte. Dit maakt hem ook geschikt voor verlijmingen en montages waarbij langdurige belastingen plaatsvinden. De PremTack is perfect geschikt voor het verlijmen van steenstrips op diverse ondergronden.

High Tack Verwerking

Om de juiste dikte te garanderen en om luchtinsluiting te voorkomen kan het beste gewerkt worden met de speciale piramide nozzle. Deze nozzle, ook wel V-nozzle genoemd, draait u voor de applicatie op de koker. Vervolgens houdt u het pistool volledig haaks op de te verlijmen ondergrond. De opening van de nozzle zit altijd aan de kant waar de PremTack achter moet blijven. Als u deze werkwijze aanhoudt, dan garandeert u een mooie piramide en de meest ideale aanbrenging.

Geen dotten

In sommige situaties lijkt het handiger/mooier/efficiënter om met dotten te werken. Dit raden wij ten zeerste af. De lijmverbinding zal met dotten niet krachtig genoeg zijn. Het best kan gewerkt worden met verticale lijmrillen. Wanneer er een afstand tussen de rillen wordt aangehouden tussen de 10 en 25 centimeter (afhankelijk van het te verlijmen materiaal), dan verkrijgt men de sterkste verbinding.

Extra advies

PremTack laat zich het best verwerken met de Bonding Gun. De speciale overbrenging van deze applicator maakt hem zeer geschikt voor lijmen met een hoge viscositeit. Mocht u extra advies nodig hebben aangaande onze PremTack, dan verzoeken wij u om telefonisch of per mail contact met ons op te nemen. Onze adviseurs staan u graag te woord voor een gedegen advies over deze high tack kit!

Artikelnummer: 102160
Kleur: Wit, Zwart | Verpakt per 24 | Inhoud: 290 ml