Inox Cleaner

RVS Reiniger

  • Reinigt Inox / RVS oppervlakken
  • Laat een onzichtbare beschermlaag achter
  • NSF geregistreerd in de categorie ‘’A7’’
  • Economisch in gebruik

RVS Reiniger voor de professionele markt

Inox Cleaner is een RVS reiniger die bij uitstek geschikt is voor professionals die zich richten op het onderhoud van Inox / RVS oppervlakken. Met zijn hoogwaardige kwaliteit voldoet het aan de specifieke eisen van de industriële en professionele markt. Dankzij zijn geavanceerde formule verwijdert het effectief vuil, vingerafdrukken en vlekken, en laat het een beschermende laag achter die zorgt voor een langdurige glans en weerstand tegen toekomstige vervuiling.

Inox Cleaner wordt met name gewaardeerd vanwege zijn uitstekende reinigingscapaciteiten. Wat het product ook onderscheidt, is de economische efficiëntie. Een kleine hoeveelheid van deze geconcentreerde RVS reiniger gaat lang mee, waardoor overmatig verbruik voorkomen kan worden. Dit betekent minder kosten en meer waar voor je geld.

NSF Registatie in categorie A7

De NSF-registratie in de categorie A7 getuigt bovendien van de betrouwbaarheid en veiligheid van Inox Cleaner, factoren die van cruciaal belang zijn voor professionals die hun klanten alleen het beste willen bieden. Deze registratie zorgt er voor dat de Inox Cleaner ook te gebruiken is in de voedingsmiddelen industrie. Een registratie die zijn kwaliteit en veiligheid onderstreept.

Voor een optimale toepassing en resultaat adviseren we om de Inox Cleaner te combineren met de PremTech Polish Towels PQ. Deze speciaal ontworpen doeken versterken de werking van de RVS reiniger, waardoor een superieur eindresultaat wordt gegarandeerd. Na het aanbrengen is het raadzaam om het product uit te poetsen met een droge Polish Towel, PQ wat zorgt voor die perfecte, streeploze afwerking.

Artikelnummer: 600380
Inhoud: 500 ML | Kleur: Wit | Verpakt per 12