Home / Systemen

Systemen

Complete Care System

Complete Care System

Veel werkplaatsen hebben ze staan: voorraadkasten. Dé plek om alle producten te bewaren die tijdens de dagelijkse werkzaamheden gebruikt worden. De voorraadkast is geen nieuw fenomeen, maar het gemak van de kast gaat vaak verloren in de loop der tijd. Voorraadkasten zijn rommelig, er staan vele merken door elkaar en de meeste collega’s weten niet meer precies welk product waarvoor gebruikt kan worden.

Voegafdichting Systeem

Voegafdichting Systeem

Sanitaire ruimtes zoals badkamers en toiletten zijn voor veel mensen belangrijke ruimtes in een woning. Meestal wordt er dan ook een behoorlijk budget beschikbaar gesteld om deze ruimtes volledig naar wens in te richten. Maar eigenlijk gaat dit op voor sanitaire ruimtes in alle gebouwen. Het moet gewoon goed geregeld zijn en er fraai uit zien.

AirTight System

AirTight System

Om ongewenste luchtstromen in een woning of gebouw te voorkomen en onnodig verlies van energie te beperken is het concept Luchtdicht Bouwen (AirTight System) ontwikkeld. Dit concept wordt in de praktijk zowel bij nieuwbouw als bij renovatie toegepast.