Voegafdichting Koffer

Koffer voor het Voegafdichting Systeem

  • Nooit meer iets vergeten
  • Zeer hoogwaardige koffer
  • Ook ruimte voor gebruikte producten

dé ultieme oplossing voor afdichting, handig verpakt in één koffer!

Het Voegafdichting Systeem is de ultieme oplossing voor al je afdichtingsbehoeften. Met deze complete set, inclusief een handige koffer, heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Geen gedoe meer met het vergeten van essentiële gereedschappen of heen en weer rennen naar de bus om iets te halen.

De koffer bevat een uitgebreide selectie van handige tools, waaronder de Cartridge Cutter, Sealer Gun, 2-K Mixer Gun, Afmes Spatels en 25 Mixer Nozzles HV. Deze essentiële producten stellen je in staat om efficiënt en nauwkeurig voegafdichtingen uit te voeren. Bovendien biedt de koffer voldoende ruimte om 6 volle kokers kit, 1 aerosol, een Seal Finisher en 3 volle cartridges met 2-K producten, zoals de populaire DrainSeal, op te bergen.

Wat het Voegafdichting Systeem echt onderscheidt, is de slimme opbergmogelijkheid voor gebruikte producten. Je kunt eenvoudig 3 gebruikte kitpatronen en 2 gebruikte 2-K producten veilig opbergen in de koffer, waardoor je geen onnodig afval creëert en je werkplek schoon blijft.

Met het Voegafdichting Systeem hoef je je geen zorgen te maken dat je iets vergeet. Alles is georganiseerd en overzichtelijk opgeborgen in de handige koffer. Dit bespaart je niet alleen tijd en moeite, maar zorgt er ook voor dat je efficiënt kunt werken aan je afdichtingsprojecten.

Voor professionals uit elke branche biedt het Voegafdichting Systeem de perfecte oplossing. Vereenvoudig je werk, verhoog je efficiëntie en voorkom verspilling met deze complete set en handige koffer.

Ontdek het gemak en de voordelen van het Voegafdichting Systeem. Bestel vandaag nog en geniet van zorgeloos en effectief afdichten!

Artikelnummer: 806003
Verpakt per 1