Uw ondergrond ontdoen van vet met onze Kunststofontvetter

Ondergronden veilig ontdoen van vet als eerste stap in het verwerkingsproces

U herkent het wel! U wilt iets schilderen of verlijmen. In het geval van schilderen, waarbij u een optimale verflaag wilt, is het cruciaal om de ondergrond volledig vrij te maken van vet en vuil. Ongeacht het materiaal, zoals hout, steen, tegels, kunststof, foliesoorten of metaal. Zonder eerst het oppervlak te ontvetten en stofvrij te maken, zult u naderhand problemen ondervinden, zoals een slechte hechting, barsten, verkleuring en afbladderen van de verf. Door de ondergrond eerst goed te reinigen en te ontvetten, kunt u langer genieten van de nieuwe laag. Hiervoor gebruikt u Plasto Cleaner als een ideale en veilig inzetbare ontvetter.

Plasto Cleaner

Speciaal ontwikkeld voor het reinigen van kunststoffen die een verdere behandeling ondergaan

Plasto Cleaner is een ontvetter die speciaal ontwikkeld is voor het reinigen van kunststoffen die een verdere behandeling ondergaan. Het product dringt door zijn unieke samenstelling op een veilige manier diep door in de poriën van het kunststof. Plasto Cleaner verdampt snel, zonder residu achter te laten. Onze kunststof ontvetter is bovendien antistatisch, verwijdert lijmresten, olie, vet, vuil en siliconen. En is geschikt voor nagenoeg elke kunststof.

In nieuwe situaties adviseren wij zéker voor deze kunststof ontvetter Plasto Cleaner

Bij nieuwe situaties voor afdichting adviseren wij u om zéker te kiezen voor de Plasto Cleaner. Bij renovatie en/of het ontdoen van oude kitresten, adviseren wij een andere keuze qua ontvetter te gaan inzetten, namelijk onze Unisolve Spray.

Toepassingen kunststof ontvetter Plasto Cleaner

Er zijn vele toepassingen denkbaar met onze veilige/vriendelijke ontvetter. Wij adviseren u de Plasto Cleaner te gebruiken als 1e stap in het Voegafdichting Systeem van PremTech, wanneer het een nieuwe situatie betreft. Ook in de zwembadbouw als voorbehandeling voor kitten en/of lijmen en bij verlijmingen van folie en/of het monteren van diverse doorvoeren of verlichting in folie. Het is tevens een perfecte ontvetter, die veilig ingezet kan worden op allerlei materialen die voorkomen in sectoren zoals interieurbouw, standbouw en de reclamebranche.

CONCLUSIE

Uw ondergrond ontdoen van vet en vuil met onze Kunststofontvetter, als 1e stap, zal u in het vervolgtraject een prachtig resultaat opleveren.