PremRepair ME

2 componenten reparatie

  • Perfect te doseren
  • Snel schuurbaar
  • Mooi op te bouwen
  • Geschikt voor doucheputjes

PremRepair is een zeer sterke en hoogwaardige 2 componenten reparatie product met enkele unieke eigenschappen. Het product is goed temperatuurbestendig, bestand tegen vocht, bestand tegen brandstoffen en bestand tegen de meeste soorten chemicaliën.

De PremRepair heeft een openverwerkingstijd van 90 seconden en is na 10 minuten al schuurbaar, waardoor vervolgwerkzaamheden geen vertraging oplopen. De PremRepair is geschikt voor vele soorten ondergronden zoals kunststoffen, metaal, keramiek, natuursteen, etc..

Doucheputjes afdichten

Voor het afdichten van doucheputjes dient een product te voldoen aan een aantal specifieke eigenschappen. Het product moet goed vullend vermogen hebben, goed bestand zijn tegen vocht en vele soorten chemicaliën (zoals haarkleuring, shampoo, reinigingsproducten), maar bovenal dient een dergelijk product zeer duurzaam te zijn. De PremRepair voldoet aan al deze eigenschappen, waardoor het product uitermate geschikt is voor het afdichten van doucheputjes.

Diverse toevoegingen

Om de PremRepair goed in te kunnen zetten adviseren wij te werken met de volgende onderdelen; de 2K-Mixer Nozzle om de juiste mengverhouding te verkrijgen en de 2-K Mixer Gun om het product te kunnen verwerken. Daarnaast dient een ondergrond altijd goed ontvet te worden, alvorens met overgaat tot de verwerking van de PremRepair. Voor kunststof ondergronden kunt u het beste werken met de Plasto Cleaner en voor alle overige ondergronden adviseren wij de UniSolve Spray. Het verdient altijd de aanbeveling deze producten eerst te testen op de ondergrond.

Artikelnummer: 502342
Kleur: Zwart | Verpakt per 24 | Inhoud: 50ML