Metal Bond

Metaallijm

  • Goed overschilderbaar
  • Zeer goed UV-bestendigheid
  • Vrij van oplosmiddelen en isocyanaten
  • Hoge treksterkte

Metaallijm voor de professional

In de technische wereld waar sterke verbindingen essentieel zijn, biedt Metal Bond een geavanceerde oplossing voor professionals. Deze 2-componenten metaallijm, ontwikkeld op basis van methacrylaatlijm, is specifiek geformuleerd voor veeleisende toepassingen.

Krachtige Eindsterkte

De uitgesproken eindsterkte van Metal Bond maakt het een essentiële keuze voor professionals die werken met ferro- en non-ferrometalen. De chemische samenstelling garandeert consistente, betrouwbare hechtingen, essentieel voor industriële en technische toepassingen.

Metaallijm voor diverse toepassingsmogelijkheden

De compatibiliteit van Metal Bond met een scala van materialen zoals PVC, acryl, PC, PBTO, PU, RVS, gelcoats, ABS, styreen en epoxy onderstreept de flexibiliteit van deze lijm voor specialistische projecten.

Optimale Voorbereiding en Veiligheid

Metal Bond kan in veel situaties zonder primer worden aangebracht, wat het applicatieproces stroomlijnt. Bovendien is het vrij van oplosmiddelen en isocyanaten, wat een veiliger werkomgeving bevordert. Echter, voor optimale resultaten, is het belangrijk dat de te verlijmen oppervlakken grondig ontvet worden. Hiervoor zijn de Plasto Cleaner (voor kunststoffen) en de UniSolve Spray aanbevolen. Het is altijd raadzaam om eerst een compatibiliteitstest uit te voeren.

Het is van belang te benadrukken dat Metal Bond niet bedoeld is voor bepaalde kunststoffen, zoals PE en PP.

Samenvatting

Metal Bond is een geavanceerd product dat speciaal is ontwikkeld voor professionals in technische en industriële sectoren. Met zijn krachtige eindsterkte en flexibiliteit in toepassingen is het een essentiële tool voor diegenen die betrouwbare verbindingen nodig hebben in veeleisende situaties. Het is cruciaal om de aanbevelingen en best practices te volgen voor het beste eindresultaat.

Artikelnummer: 502420
Inhoud: 50 ML | Kleur: Wit | Verpakt per 24