Ceramic Grease EP

Keramisch vet

  • Beschermt tegen corrosie
  • Bevat geen metaaldeeltjes
  • Hoge temperatuursbestendigheid
  • Hoge drukbestendigheid

Keramisch vet met een hoge druk- en temperatuurbestendigheid? Dit product hebben wij ontwikkeld in de vorm van de  Ceramic Grease EP. Ceramic Grease EP is een hoogwaardige, universeel toepasbare antivreet- en montagepasta die een zeer hoge drukbestendigheid heeft. Doordat dit keramisch vet verrijkt is met keramische deeltjes, kent het zeer goede smerende eigenschappen.

Keramisch vet met ongekend hoge temperatuursbestendigheid

Ceramic Grease EP beschermt tegen corrosie en heeft waterverdringende eigenschappen. Dankzij de unieke samenstelling houdt Ceramic Grease EP schroefdraadverbindingen gangbaar, zelfs na langdurige inwerking van warmte en atmosferische invloeden. Een ander unieke eigenschap van dit product is de temperatuursbestendigheid. De bestendigheid bij continue belasting ligt tussen de -20°C tot +140°C en de piektemperatuursbestendigheid ligt maar liefst op +1200°C.

Ondergrond ontvetten

Voor dat u begint met het aanbrengen van het keramisch vet op de gewenste ondergrond, is het belangrijk dat u de ondergrond goed ontvet. PremTech heeft hiervoor een tweetal perfect producten ontwikkeld. De Parts Cleaner is een snelle en krachtige ontvetter die ingezet kan worden als snelheid gewenst is. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan situaties rondom remmen van voertuigen. Een andere goede ontvetter is de UniSolve Spray. Deze ontvetter kan het beste ingezet worden als een langere contacttijd gewenst is of als er gewerkt wordt met gevoeligere ondergronden. Wij adviseren bij gevoelige ondergronden altijd vooraf te testen!

Artikelnummer: 800546
Kleur: Wit | Verpakt per 12 | Inhoud: 500 ML