Multi Repair SL

Houtlijm

  • Kan perfect in geschroefd of getapt worden
  • Na 8 minuten droog
  • Na 55 minuten perfect schuurbaar
  • Zeer geschikt voor vele houtsoorten

Houtlijm met een open tijd die ruim voldoende is voor een goede en snelle verwerking? Dit is mogelijk met de PremTech Multi Repair SL. Multi Repair SL is een sterke, flexibele en hoogwaardige tweecomponentenlijm die geschikt is voor vele soorten toepassingen. Het product is goed temperatuurbestendig, kent een snelle doordroging en is na 55 minuten schuurbaar. De Multi Repair SL is perfect geschikt voor reparatiewerkzaamheden waarbij na applicatie in het product geschroefd of getapt moet worden. Het product laat zich tevens uitstekend overschilderen.

Naast houtlijm ook geschikt voor vele andere toepassingen

De Multi Repair SL is geschikt voor vele soorten ondergronden zoals steen, vele houtsoorten, beton, EPDM, keramiek, glas, kunststof, metaal etc. Voor allerlei toepassingen rondom houtreparatie is de Multi Repair SL ook bij uitstek geschikt. Naast zijn gemakkelijke nabewerking, laat het product zich tevens perfect verwerken op vele moeilijkere houtsoorten zoals bijvoorbeeld teak. Door zijn wat ruimere open tijd van 8 minuten, heeft u voldoende tijd voor een nauwkeurige afwerking.

Verwerking met diverse gereedschappen

Multi Repair SL is te verwerken met de 2-K Mixer Gun PQ. Dit is een hoogwaardig pistool, dat door zijn lichte gewicht ideaal in allerlei positietjes te plaatsen is. Daarnaast kan gekozen worden uit een tweetal soorten nozzles. De normale 2-K Mixer Nozzle en de 2-K Mixer Nozzle HV. HV staat voor hoge viscositeit. Dit wil dus zeggen dat de wat dikkere 2-K producten gemakkelijker te verwerken zijn, door de iets ruimere kamers in deze nozzle. Gaat u voor een meer economische nozzle waarbij de hoeveelheid die in de nozzle achterblijft lager is, dan kiest u voor de normale 2-K Mixer Nozzle.

Artikelnummer: 502453
Kleur: Natuurlijk | Verpakt per 24 | Inhoud: 50 ML