Fuel System Cleaner

Reiniger Brandstofsysteem

  • Zeer effectieve reiniger
  • Geschikt voor moderne brandstofsystemen en systemen met een katalysator
  • Verwijdert oxidatie en vervuiling
  • Eenvoudige verwerking
  • Ook geschikt voor de buitenzijde van brandstofsystemen
  • Draagt bij aan een zuinigere verbranding

De ultieme reiniger brandstofsysteem

Onze Fuel System Cleaner is topkwaliteit. Het is jouw ultieme Reiniger; Brandstofsysteem. We hebben een krachtige formule ontwikkeld. Deze richt zich op een diepgaande reiniging van brandstofsysteemonderdelen.

Dit product is meer dan een reiniger. Het is een krachtige oplossing. Het behandelt vele soorten vervuilingen en oxidaties. Onze Fuel System Cleaner pakt deze problemen moeiteloos aan.

Het verschil zit in de reinigingskracht. Deze reiniger; brandstofsysteem kan diverse vervuilingen verwijderen. Deze ophopingen zitten vaak in belangrijke componenten. Denk aan EGR-kleppen, actuatoren, injectoren, gaskleppen en luchtmassameters. Deze vervuiling kan de werking van deze onderdelen beïnvloeden. Onze Fuel System Cleaner verlengt de levensduur en verbetert hun prestaties.

Onze reiniger is universeel. Het is ideaal voor moderne brandstofsystemen. Het maakt niet uit of deze worden gebruikt in auto’s, trucks, scooters of tractoren. We begrijpen dat elke motor uniek is. Daarom werkt ons product met diverse systemen.

Fuel System Cleaner is uniek. Het werkt zelfs met systemen met een katalysator. Veel reinigers zijn niet compatibel met katalysatoren. Dat beperkt hun toepasbaarheid. Onze Fuel System Cleaner heeft dit probleem niet. Het is een veelzijdige oplossing.

Als je een beter presterend brandstofsysteem wilt, kies dan voor ons. Onze Fuel System Cleaner is krachtig. Het is veilig voor systemen met katalysatoren. Het is de ideale oplossing. Kies onze Fuel System Cleaner voor een beter brandstofsysteem. Vertrouw op ons voor een schoner en efficiënter systeem.

Artikelnummer: 600384
Inhoud: 500 ML | Kleur: Transparant | Verpakt per 12