Actueel

Assortiment uitgebreid
met hoogwaardige Masking Tapes

Begin 2021 werd ons assortiment uitgebreid met 3 hoogwaardige Masking Tapes. In veel processen waarbij onze producten worden toegepast, worden aanliggende materialen beschermt tegen ongewenste vervuiling. We zagen dat onze klanten alle producten van PremTech gebruikten, zoals de systemen dat veelal ook voorschrijven, maar dat Masking Tapes ontbraken in onze productrange.

Masking Tapes

Na een periode van 2 jaar ontwikkelen hebben we met trots 3 varianten Masking Tape geïntroduceerd, die in de volksmond vaak afplaktapes genoemd worden. De groene variant, de Masking Tape Green, is een waterbestendige tape die relatief dik en sterk is. Dit product is gefabriceerd op basis van Crêpe papier en harsen en kan perfect toegepast worden op oneffen ondergronden.

De Masking Tape Gold PQ is onze gele/gouden variant. Met deze afplaktape worden extreem strakke randen gerealiseerd. De lijmlaag van de Masking Tape Gold PQ laat geen resten na en is goed bestand tegen belasting van UV, water en hoge temperaturen. Deze tape is gefabriceerd op basis van washi, wat in het Japans “Japans papier” betekent. De kwaliteit van washi is zeer hoog, wat er mede voor zorgt dat deze tape tot 6 maanden geen lijmresten na laat.

De derde tape is de rij is onze Masking Tape Purple PQ. Masking Tape Purple PQ is een topkwaliteit, lowtack maskeertape die gefabriceerd is van een dun washi papier. Met deze tape is het mogelijk om gevoelige ondergronden, zoals bijvoorbeeld behang en/of net gelakte of geschilderde ondergronden, te beschermen zonder het risico te lopen de ondergrond te beschadigen. Het unieke van deze maskeertape is zijn zeer lage kleefkracht die eenvoudig en veilig verwijderen nagenoeg garandeert.