Uw ramen, glas en spiegels streeploos schoon met onze
professionele raamreiniger

professionele raamreiniger

Ook last van strepen, nadat u de ramen, het glas of de spiegels in uw werkplaats of bedrijfswagen heeft schoongemaakt?

U herkent het vast wel? Na het schoonmaken van de ramen, glas of spiegels van uw bedrijfswagen of werkplaats ziet u nog vuil en/of strepen. De vervuiling is dusdanig, dat het niet met ieder glasreinigingsmiddel te verwijderen is óf het glasreinigingsmiddel is niet krachtig genoeg om streeploos schoon te maken. Er blijven vuil en/of strepen achter. Dit is niet wat u wilt. U wilt een product dat in 1 keer de ramen goed reinigt. Veel andere glasreinigers willen nog weleens een residu achterlaten of bevatten bepaalde stoffen die weer schade kunnen aanrichten aan (raam-)rubbers of uiteindelijk zelfs leiden tot schade aan lak en uiteindelijk zorgen voor corrosie.

Onze professionele raamreiniger; Glass Clean Plus is veilig

Onze professionele raamreiniger is krachtig en laat geen strepen achter. Een krachtige professionele raamreiniger, wordt op de werkvloer nogal eens onderschat. Terwijl u, als professional, weet dat in uw branche een goed product het verschil maakt. De Glass Clean Plus is ook nog eens veilig. De raamreiniger is namelijk CLP-teken vrij. Tevens is de raamreiniger ook in te zetten als algemene reiniger. Denkt u ook eens aan het reinigen van rvs wat vaak lastig is. Ook dat kan perfect en streeploos gedaan worden met de Glass Clean Plus.

Ook in te zetten als algemene reiniger

De professionele raamreiniger is fijn in gebruik en kent een ready-to-use formule. U hoeft het dus niet aan te lengen met bijvoorbeeld water. Zoals gezegd kunt u het product ook gebruiken als algemene reiniger. Dit betekent dat het naast het schoonmaken van uw ramen, glas en spiegels, ook ingezet kan worden op andere gladde oppervlakken.

HET Exterieur reinigen van uw auto

Dit veelzijdige product is tevens geschikt om uw voertuigen te reinigen, zowel het interieur als het exterieur. Van gladde oppervlakken ontdoet de Glass Clean Plus uw interieur en exterieur van vuil, vet, nicotine, maar ook kleefstoffen en siliconenresten, poets- en waxrestanten. Het kan ook gezien worden als een professionele reiniger/ontvetter, waarmee u het oppervlak schoonmaakt, vetvrij maakt of ontvet, voordat u bijvoorbeeld folies of stickers plakt. Denk hierbij aan de reclamebranche.

Conclusie

Deze veelzijdige professionele raamreiniger, tevens ontvetter, Glass Clean Plus, mag eigenlijk in geen enkele werkomgeving ontbreken. In sommige gevallen kan het ook een veilig alternatief zijn voor veel ontvettende producten die schadelijk verdampende stoffen bevatten. U gebruikt dit product bij voorkeur in combinatie met onze Glass Clean Towels PQ.