UniSolve Spray: dé oplossing voor siliconenkitrestenverwijdering en reiniging/ontvetten

uitdaging 1: verwijderen van oude siliconenkitresten 

Tijdens renovatieprojecten komt u vaak oude siliconenkitnaden of kitresten tegen. Het verwijderen van deze siliconenkitresten kan een lastige klus zijn, waarbij u een effectief product nodig heeft dat dit probleem eenvoudig aanpakt. 

Uitdaging 2: reinigen en ontvetten van ondergronden 

Voordat u nieuwe kitnaden kunt aanbrengen in bijvoorbeeld een badkamer, is het noodzakelijk de ondergrond goed te ontvetten en te reinigen. U zoekt een product dat geschikt is voor diverse ondergronden en deze optimaal voorbereidt voor verdere bewerking. 

De siliconenkitrestenverwijderaar en reiniger/ontvetter: UniSolve Spray!

unisolve spray kitrestenverwijderaar

De oplossing: UniSolve Spray 

UniSolve Spray is het unieke product dat beide uitdagingen aanpakt. Het is speciaal ontwikkeld om: 

  • Siliconenkitresten te verwijderen 
  • Diverse ondergronden te reinigen en te ontvetten 

Voordelen van UniSolve Spray

  • Veelzijdig gebruik: Geschikt voor het verwijderen van siliconenkitresten, lijmresten, vet, tectyl, olie, was en siliconen. 
  • Materialen: Tast de meeste lak- en kunststofsoorten niet aan. 
  • Gebruiksgemak: Traag verdampend en vervliegt volledig, waardoor het makkelijk in gebruik is. 
  • Toepassingen: Uitstekend voor sanitair en industriële omgevingen. 

UniSolve Spray biedt een handige en betrouwbare oplossing voor zowel doe-het-zelvers als professionals die geconfronteerd worden met hardnekkige kit- en lijmresten. Door de efficiënte werking bespaart u tijd en moeite, terwijl het resultaat optimaal is. 

Andere Toepassingen 

Na het reinigen van de ondergrond met UniSolve Spray, kunt u verder met de afdichting van bijvoorbeeld sanitaire ruimtes met de PremSeal. Dit product is ideaal voor badkamers en industriële toepassingen. Samen met UniSolve Spray vormt PremSeal een krachtig duo voor diverse situaties. 

Daarnaast werkt UniSolve Spray perfect met Seal&Glue en Seal&Glue Strong, dankzij de speciale Switch Straw die wisselen tussen een gericht spuitbeeld en een brede verneveling mogelijk maakt. 

De veelzijdigheid van UniSolve Spray maakt het een onmisbaar hulpmiddel in elke gereedschapskist. Of het nu gaat om het schoonmaken van oppervlakken voor schilderwerk, het voorbereiden van sanitaire afdichtingen of het verwijderen van olie- en vetresten in industriële omgevingen, UniSolve Spray staat altijd paraat. 

Conclusie 

Bent u op zoek naar een veelzijdig product dat niet alleen kitresten verwijdert, maar óók als reiniger en ontvetter dient voor diverse ondergronden? Kies dan voor UniSolve Spray! 

Gebruik UniSolve Spray voor een effectieve en efficiënte aanpak van zowel kitverwijdering als reiniging, en maak uw klus een stuk eenvoudiger. Dankzij de unieke eigenschappen en brede toepasbaarheid, biedt UniSolve Spray de perfecte oplossing voor professionals en doe-het-zelvers die op zoek zijn naar kwaliteit en betrouwbaarheid.