U zoekt een goede, universele, maar Delicate Afschuimer? Vertrouw op onze Fine Cleaner!

Een delicate afschuimer dat zowel ondergronden als onderdelen ontvet!

Er is altijd behoefte aan een goed en universeel product dat zowel diverse ondergronden, als onderdelen ontvet.  En dat geen hinderlijke waas en/of laag achterlaat. Ook wilt u niet dat het product te agressief reageert op de ondergrond of onderdelen of dit zelfs aantast. Dit kan namelijk nadelig zijn bij vervolgwerkzaamheden zoals lijmen, verven, kitten en/of spuiten. Dit is allemaal niet wenselijk. Een andere vervelende eigenschap is dat de meeste producten een enorme heftige geur hebben. Voor al het voorgenoemde hebben wij de ideale oplossing: onze Delicate Afschuimer oftewel onze Fine Cleaner.

Delicate Afschuimer

Ook in te zetten als reiniger

Ook als u een product zoekt dat hardnekkig vuil weghaalt, zoals teer, hars, bitumen en stiftstrepen etc. is onze Delicate afschuimer oftewel onze Fine Cleaner zeer geschikt. Bij het opspuiten van het product, zult u zien dat het product direct zijn werk doet. Het product verdampt niet zo snel, daardoor is het zeer zuinig en efficiënt in gebruik. Het verwijdert tevens stiftresten en verse spuitnevel etc. Tevens is Fine Cleaner uitermate geschikt om lastige producten te verwijderen, zoals montagepasta’s (ceramische, aluminium en koperpasta’s).

Ontvetter als eerste voorbehandeling

De Delicate Afschuimer is de ideale ontvetter als eerste voorbehandeling, alvorens men een borgmiddel of vloeibare pakking gaat aanbrengen. Daarnaast is de Fine Cleaner ook goed inzetbaar als ontvetter bij diverse kit- en/of afdichtingswerkzaamheden, waarbij deze uitgevoerd gaan worden en waarbij het wenselijk is dat het een wat sneller verdampend product is t.o.v. UniSolve Spray.

Toepassingen

Bij gebruik van het product in kleinere ruimtes of mogelijk inpandig, is het een zeer prettig product, gezien de aangename geur. Het is ook fantastisch inzetbaar als een ontvetter voor bijvoorbeeld kettingen. De Delicate Afschuimer verdampt minder snel, maar sneller dan standaardproducten. In combinatie met de Aerosol Brush, werkt onze Fine Cleaner subliem! Ook het verwijderen van dikke vetlagen/-korsten die nog weleens voorkomen in diverse sectoren, zoals grondverzet, weg- en waterbouw, LMB, offshore etc. Daarnaast verwijdert het vlekken uit diverse soorten textiel. Denkt u hierbij aan bekleding of vloermatten in voertuigen, waar mogelijk wat olie en/of vetvlekken in zijn gekomen.

Gemakkelijk in gebruik

Een van de belangrijkste voordelen van onze Delicate Afschuimer is het gebruiksgemak. De verpakking is zo ontworpen dat het product eenvoudig te doseren is, wat verspilling voorkomt en zorgt voor een consistente toepassing. Of u nu een professional bent die werkt in de industriële sector, of een doe-het-zelver die onderhoudswerkzaamheden thuis uitvoert, de Fine Cleaner is gebruiksvriendelijk en effectief in elke situatie.

Conclusie

Zoekt u een goede en universele ontvetter en reiniger, dat toepasbaar is voor diverse ondergronden en onderdelen? Zoekt u dan vooral niet verder! De oplossing is onze Delicate Afschuimer oftewel onze Fine Cleaner! Met zijn veelzijdige toepassingen, gebruiksgemak, milieuvriendelijke samenstelling en veilige gebruik, is dit product een must-have voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Wacht niet langer en ervaar zelf de kracht en effectiviteit van onze Fine Cleaner.