Te groot of fout boorgat repareren met onze vloeibare schroefhouder

U wilt eenvoudig en efficiënt een te groot of Fout boorgat repareren?

U herkent het vast wel. U bent bezig met een klus op locatie; bijvoorbeeld bij een renovatie- of verduurzamingsproject óf u bent zelf net verhuisd, waarbij u stuit op een aantal uitdagingen, zoals een te groot of fout geboorde gaten in muren. Deze gaten wilt u repareren. En bij voorkeur op een eenvoudige en efficiënte manier, zonder teveel gedoe en zonder het gebruik van teveel materialen. Wij hebben voor u onze vloeibare schroefhouder in ons assortiment. Lees snel verder.

vloeibare schroefhouder

Onze vloeibare schroefhouder; Liquid Plug

Een plug is een hulpmiddel dat gebruikt wordt bij het aan elkaar bevestigen van een object aan een niet-elastisch materiaal. Pluggen worden normaliter aangebracht in een precies passend gat in het niet-elastische materiaal. Onze vloeibare schroefhouder is een snel uithardende vloeibare plug, die gemakkelijk te gebruiken is voor vele soorten montagewerkzaamheden. Het product hecht op vele ondergronden, zoals bijvoorbeeld gipsplaten, beton (natuursteen, kalkzandsteen, keramiek, hout en isolatieplaten). Liquid Plug is een uitstekende vervanger voor vele soorten pluggen. Het scheelt een hoop werk en tijd, dat u niet eerst op zoek hoeft te gaan naar de juiste maat plug of de juiste soort plug (er is een scala aan soorten en toepassingen)

Zeer geschikt voor holle ruimtes i.c.m. de universele zeefhulzen

Het is ook zeer geschikt voor holle ruimtes; zeker in combinatie met de universele zeefhulzen. De zeefhulzen zijn verkrijgbaar in diverse maten. Dus het ultieme product om in te zetten als multifunctionele plug en voor een te groot of fout geboorde gaten mee te repareren.

Een twee-componenten polyurethaan

Liquid Plug, onze vloeibare schroefhouder, is een twee-componenten polyurethaan. Dat wil zeggen dat het uit een A en een B component bestaat het A component is  polyurethaan basis en het B component is de harder. Het product is na uitharding bestand tegen vocht en vele soorten oplosmiddelen en chemicaliën, heeft een zeer goed standvermogen en bezit uitstekende spleetvullende eigenschappen.

Eigenschappen van onze vloeibare schroefhouder

Na aanbrengen is de Liquid Plug snel schuurbaar en bewerkbaar en overschilderbaar. Het hecht zich vast door zijn bruisende eigenschap. Als u zich indenkt dat de droogtijd maar 5 minuten is en de open tijd 40 seconden, dan is de klus zo geklaard. Ook kent het product een treksterkte van 35Mpa (350kg cm2). Bovendien is het product VOC-vrij. V.O.C. is de Engelse afkorting voor Volatile Organic Compounds, de Nederlandse term is V.O.S Vluchtige Organische Stoffen. Tegenwoordig is dit een essentieel onderwerp bij renovatie- en verduurzamingsprojecten, waarbij naast het milieu, ook de gezondheid van de mens centraal staat.

Na het gebruik van de Liquid Plug adviseren wij u om het eventuele overtollige product weg te snijden. Dit kan binnen een aantal minuten met een afbreekmes gedaan worden, na langere tijd is het verstandig deze mechanisch te verwijderen d.m.v. bijvoorbeeld een multi-tool met een zaagblad

Conclusie

 Wilt u te groot of fout geboorde gaten makkelijk en efficiënt repareren, dan kan dat met onze Liquid Plug.