Reiniging van topkwaliteit van uw airco met onze Airco Reiniger

Een airco is tegenwoordig onmisbaar

Airco’s en diverse klimaatsystemen zijn tegenwoordig onmisbaar in de huidige maatschappij (voertuigen, woningen). Een airco zorgt voor koele comfort op warme dagen en warmte op koude dagen. Na het besluit om één of meerdere airco’s aan te schaffen, of dat nu voor uzelf of uw klanten is, is het essentieel om deze goed te onderhouden.

airco cleaner

Voor het behoud van uw airco, gebruikt u onze airco reiniger

De binnenzijde van een airco unit wordt in de loop van de tijd vies. Dit houdt in dat bacteriën, schimmels en vuil zich aan de binnenzijde van de airco unit gaan nestelen. Dit heeft tot gevolg dat uw airco minder goed functioneert en kan bovendien ongemakken met de gezondheid veroorzaken (verkoudheid, luchtweginfecties, etc.). Om te zorgen dat de airco schoon blijft en deze goed blijft functioneren, gebruikt u onze airco reiniger, Airco Cleaner. In de volgende sectoren is ons product zeer interessant: installatiebedrijven van airco’s/warmtepompen, koeltechniek, woningbouwcorporaties en partijen die onderhoud uitvoeren aan o.a. ventilatiesystemen, airco’s en/of warmtepompen.

Gebruik

De Airco Cleaner, in de volksmond ook wel airco reiniger genoemd, is gemakkelijk en vriendelijk in gebruik. Het is een actief schuim voor het reinigen en desinfecteren van airco’s in voertuigen en gebouwen. Maar ook voor allerhande luchtkanalen en/of lamellen, die ook in warmtepompen aanwezig zijn. Het product wordt rechtstreeks op de verdamper aangebracht. Binnen de mobiliteitssector wordt veelal gebruikgemaakt van de handige slang (airco nozzle) die meegeleverd wordt. Zo blijft de verdamper, ook in lastige sitatuaties bereikbaar. Bijvoorbeeld via de condensafvoer van de airco, die veelal onder het voertuig zit. Het elimineert en voorkomt onaangename geuren die veroorzaakt worden door micro-organismen. Bij airco split units in gebouwen en panden adviseren wij, wanneer de airco is gereinigd met Airco Cleaner, de lamellen in de airco even licht na te spoelen met water. Dit kan gedaan worden door met de Pressure Pump Alkaline het geheel licht te nevelen. Dit voorkomt dat de lekbak van de airco unit onnodig lang in aanraking komt met de Airco Cleaner.

De buitenzijde van de airco unit reinigen

Voor het reinigen van de buitenzijde van de airco unit adviseren wij gebruik te maken van onze All Purpose Foam Cleaner of, bij zeer zware vervuiling, te kiezen voor onze Indu Clean Citro.

Conclusie

Door het behoud van uw airco garanderen wij een reiniging van topkwaliteit met onze Airco Cleaner in combinatie met All Purpose Foam Cleaner. Hierdoor blijft uw airco in optimale conditie en geniet u tijdens alle seizoenen van een prettig binnenklimaat. Regelmatig gebruik van deze producten zorgt ervoor dat uw airco efficiënt blijft werken, wat zowel de levensduur van de unit verlengt als zorgt voor een gezondere leefomgeving. Dus voor de beste prestaties en duurzaamheid van uw airco, vertrouw op onze professionele reinigingsoplossingen.