Over PremTech


Een stukje historie
Vanaf de oprichting in 2004 hebben we bij PremTech keihard gewerkt aan een solide basis. Dat we daar nu de vruchten van kunnen plukken blijkt uit het feit dat we de afgelopen jaren flink gegroeid zijn. Van een focus op vooral de Automotive markt, naar een benadering van de gehele markt. PremTech is nu van alle markten thuis en kan bedrijven bedienen uit alle branches.

 

Onze identiteit
Dé partner in chemische oplossingen voor Bouw, Industrie, Mobiliteit en Automotive. Dat is het DNA van PremTech! Van een bedrijf dat veelal producten levert, worden wij tegenwoordig door bedrijven gezien als partner. Niet alleen producten leveren, maar continu samenwerken, meedenken en oplossingen bieden en samen een hoog kwaliteitsniveau bereiken!

 

Door het dynamische karakter van ons bedrijf zijn wij in staat snel passende oplossingen te vinden voor klanten die speciale wensen hebben. Of dit nu gaat om een nieuwe soort verpakking, een verandering in eigenschappen of een volledig nieuw product, er is veel mogelijk.

 

De toekomst
Om onze groei verder te kunnen faciliteren zijn we per 1 oktober 2017 verhuisd naar een grotere locatie in Woerden. Dit pand ondersteunt PremTech om de verdere groei te kunnen bewerkstelligen en ligt tevens op een meer centrale plek in het land.

 

Wil u meer weten over ons bedrijf, twijfel dat niet om contact met ons op te nemen. Een vertegenwoordiger van PremTech komt dan graag bij u langs om u meer te vertellen over ons bedrijf en onze producten.