Over PremTech


HISTORIE

PremTech is in 2004 opgericht met als doel kwalitatief hoogwaardige producten te ontwikkelen en leveren voor de Automotive markt. Destijds was de officiële bedrijfsnaam PremTech CarComplete B.V., omdat ook het leveren van producten op het gebied van audio ook tot de kerntaken behoorde.

 

In 2012 is gestopt met het leveren van producten op het gebied van audio. Vanaf dit moment ligt de focus en de prioriteit volledig op de onderhouds- en reparatieproducten.

 

Vanaf 2015 wordt de samenwerking met diverse laboratoria en afvullende partijen opgezet en geïntensiveerd. De ontwikkeling van eigen producten wordt hiermee vereenvoudigd en verder geprofessionaliseerd. Tegelijkertijd veranderd ook de marktfocus van alleen Automotive in een focus op Bouw, Industrie, Mobiliteit en Automotive. Om deze redenen veranderd in 2015 de naam van PremTech CarComplete B.V. in PremTech B.V..

 

In 2019 is de omvang van het bedrijf aanzienlijk vergroot. Een substantieel deel van de medewerkers komen uit Enschede, waardoor er in juli van dit jaar een verkoopkantoor wordt geopend in Enschede.

 

CORPORATE STORY – DE VERBINDER

Verbinden, dat is wat ons drijft. Bij de opzet van ons bedrijf, omgang met en keuze van onze collega’s en vooral in het contact met onze klanten. We zijn heel zuinig op onze klanten en staan voor de kwaliteit van onze producten. Maar het juiste gebruik is net zo belangrijk. We staan daarom naast onze klanten om te adviseren welke producten passen bij welke werkzaamheden. En daar gaan we heel ver in: adviesgesprekken, trainingen en op maat gemaakte producten. Alles om de klant te laten ervaren wat de beste oplossing is voor zijn uitdaging. De klant vertrouwt ons en dat vertrouwen mogen we nooit beschamen.

 

Onze nauwe samenwerking met de klant maakt ons dynamisch en onafhankelijk. Wij bepalen in samenspraak met onze klanten wat goed is en welke producten daarbij nodig zijn. En als het product in de juiste samenstelling niet voorhanden is, dan kunnen we het laten maken in één van onze laboratoria.

 

We gaan graag een partnership aan en laten niet makkelijk los. We blijven lang plakken zeg
maar! De partnerships blijven niet beperkt tot Nederland, maar reiken ook ver daarbuiten.

 

Ook met collega’s willen we de verbinding voelen. Eenmaal opgenomen in de familie is alles
mogelijk. We staan voor elkaar klaar en gunnen elkaar het succes. Alles voor de klant en uiteindelijk PremTech.