Home / Oplossingen / DreamClean Reinigingsconcept

Dreamclean reinigingsconcept

  • Op elke gewenste plek te monteren
  • Bevat twee hoogwaarde componenten
  • Tevens verzorgende functie

Het DreamClean concept van PremTech biedt u de mogelijkheid om op eenvoudige wijze een volledig persoonlijk hygiëne concept in uw organisatie te lanceren. Dit concept maakt het voor u mogelijk om u en/of uw medewerkers op iedere gewenste plek toegang te geven tot oplossingen die bijdragen aan de persoonlijke hygiëne. Uitgangspunt voor dit concept was eenvoud. Kwaliteit is voor ons een vanzelfsprekendheid en verbindingen leggen tussen uitdagingen en oplossingen zit in ons DNA.

HygiGel 70 is een handgel gebaseerd op 70% ethylalcohol die de handen hygiënisch reinigt. Deze verzorgende hand gel werkt binnen enkele seconden na inwrijven in de handen. De HygiGel 70 kent naast zijn hygiënisch reinigende eigenschappen, ook een effectieve verzorging van uw handen door de toevoeging van verzorgende componenten.

Aan het product zijn geen allergene parfum inhoudsstoffen toegevoegd en het product is vrij van traditionele conserveringsmiddelen. De toevoeging van de verzorgende componenten zorgen er voor dat u ook bij veelvuldig gebruik, aanzienlijk minder kans heeft op droge handen.

Power & Care Soap

Power & Care Soap

Power & Care Soap is een zeer krachtige en huidvriendelijke handreiniger. Door de toevoeging van een estermengsel en een verzorgende olie wordt deze bijzondere combinatie verkregen. De Power & Care Soap is een crème-achtig product en heeft een frisse appelgeur, waardoor na het wassen van de handen een prettige geur op de handen achterblijft. Door de toevoeging van de speciaal geformuleerde maiskorrel zal in de meeste gevallen bij veelvuldig gebruik geen huidirritatie ontstaan. De Power & Care Soap wordt geleverd in 350 ml tubes, die geschikt zijn voor de houders, maar is ook leverbaar in 3 liter potten.