Onze verzorgende garagezeep
reinigt uw vuile handen

U herkent het vast wel? Na het klussen in uw werkplaats, garage, drukkerij of ergens op locatie (bijvoorbeeld schilders), heeft u vuile handen. Uw handen zijn vuil door het gebruik van vet, smeer, olie en brandstoffen etc. Helaas volstaat een gewone zeep dan niet. U wilt uw handen in 1 keer grondig gereinigd hebben met de beste werkplaatszeep. Aangezien u meerdere keren per dag uw handen wast, wilt u uiteraard ook dat de zeep, naast een krachtige werking, ook zeer huidvriendelijk is. Wat u dan nodig heeft is de Apply Soap NF.

apply soap nf

Onze werkplaatszeep; de Apply Soap NF is milieuvriendelijk

Een krachtig reinigende zeep wordt op de werkvloer nogal eens onderschat. Terwijl het gebruik ervan toch meerdere malen per dag voorkomt in uw werkplaats. De Apply Soap NF is ook nog eens milieuvriendelijk. De werkplaatszeep is oplosmiddelvrij en bevat bovendien geen zand- of kunststofkorrel als scrub, maar gemalen olijfpitten. Hierdoor zal de afvoer niet verstoppen. Tevens is de werkplaatszeep zuinig in gebruik én heeft een uniek frisse geur, die door een ieder als prettig ervaren wordt.

Gebruik van onze werkplaatszeep

Onze werkplaatszeep, in de volksmond ook wel garagezeep genoemd, is fijn in gebruik. Neem een kleine hoeveelheid zeep op de hand. Om een goede reiniging te krijgen, adviseren wij om een beetje lauw water toe te voegen. Er wordt schuim gecreëerd, dat de handen een zacht gevoel geeft. Vervolgens wrijft u goed in uw handen. Daarna spoelt u de handen met lauw water af.

De werkplaatszeep kunt u op elke gewenste plek ophangen in uw werkplaats.

Naast de Apply Soap NF kunt u ook de bijbehorende artikelen bestellen, zoals de pomp en de pomphouder. Deze artikelen zijn los te bestellen. De houder van de garagezeep is makkelijk zelf te bevestigen op elke gewenste plek in uw werkplaats. De houder wordt geleverd inclusief schroeven en pluggenWilt u de zeep liever meenemen op locatie? Dan kan dat ook! De pomp is voorzien van een stevig hengsel en dus makkelijk te dragen.

Conclusie

Deze werkplaatszeep mag eigenlijk in geen enkele werkplaats ontbreken, onze goed reinigende en verzorgende Apply Soap NF.