Onze lekzoeker spray "Leak Tracer" vindt
gas- of luchtlekkages

U heeft een gaslekkage of luchtlekkage of u wilt de reparatieplek controleren?

U herkent het vast wel? Een machine of apparaat werkt ineens niet meer of niet meer naar behoren. Of tijdens de periodieke controlebeurt, constateert u dat er ergens een lek moet zijn in 1 van de leidingen richting de toevoer van de machine of het apparaat. Maar waar bevindt het lek zich nu precies?

 

 

Leak Tracer

Het detecteren van een gas- of luchtlek is niet moeilijk

Het detecteren van een lek is geen moeilijke klus. U kunt zelf het gas- of luchtlek detecteren/vinden/opsporen met onze Leak Tracer. Het is een handzame bus, die te gebruiken is voor de controle van o.a. leidingen, slangen, armaturen, compressoren, airco’s, drukvaten, systemen met brandbare gassen, flensverbindingen, lasnaden, schroefkoppelingen, buisleidingen, autobanden etc.

Snelle gas- of luchtlekdetectie met Leak Tracer

Met ons nieuwste product Leak Tracer vindt u snel het gas- of luchtlek. U houdt de spray bij de leiding(en) die u wilt controleren. U sprayt vanaf 10 cm afstand over de gehele leiding. Het product heeft een mooi schuimende werking. Zodra het lek is opgespoord, ontstaat er een zichtbare stabiele belvorming.

De niet corrosieve lekzoeker spray ook toepasbaar voor het controleren van de reparatieplek

De Leak Tracer is ook te gebruiken om een reparatieplek van een gas- of luchtleiding nadien te controleren. Na de reparatie sprayt u over de gerepareerde plek. Indien er geen belvorming ontstaat, dan is de reparatie succesvol is uitgevoerd en de plek goed is gerepareerd. U machine weer als vanouds.

Conclusie

Al u snel en gemakkelijk een gaslekkage of luchtlekkagen bij uw leidingen wilt opsporen/vinden of u wilt na een reparatie de gemaakte plek controleren? Gebruik dan onze handige en handzame Leak Tracer.