Multifunctioneel inzetbare interieurreiniger met schuim

multifunctionele interieurreiniger

Zoekt u ook een multifunctionele interieurreiniger?

Vindt u het ook zo vervelend om voor de reiniging van uw interieur meerdere reinigingsmiddelen te moeten gebruiken? Wilt u ook een multifunctioneel inzetbare interieurreiniger? Wij hebben voor u onze multifunctioneel inzetbare interieurreiniger MET schuim in ons assortiment. Lees snel verder.

Onze multifunctionele interieurreiniger: Foam Clean Plus

Onze multifunctioneel inzetbare interieurreiniger is een zeer krachtige schuimreiniger, dankzij zijn speciale samenstelling. Door zijn zeer stabiele schuim laat het zelfs toe om probleemloos te reinigen op verticale oppervlakken, zoals hemelbekleding en dergelijke. Het product is uitermate geschikt voor het reinigen van bekleding, textiel, dashboard en andere kunststofonderdelen. Naast zijn fantastische reinigende eigenschappen, laat het ook een zeer aangename geur achter, wat de complete schoonmaakbeleving naar een hoger niveau brengt.

Een handzame spuitbus met stabiel schuim

De Foam Clean Plus is fijn in gebruik en verkrijgbaar in een handzame aerosolverpakking van 500 ml. U sprayt het product op de bekleding of op het kunststofonderdeel, waarna het een stabiel schuim vormt met een lange inwerktijd. De vervuiling kan hierdoor goed worden verwijderd. Naderhand verwijdert u de rest van het schuim met onze UniWipes LV of Cleaning Towels PQ, met als resultaat schone bekleding met een heerlijke frisse geur. Dit brengt de complete schoonmaakbeleving naar een hoger niveau. Wij adviseren u altijd om het product eerst uit te proberen op een onopvallende plek.

Andere toepassingen, zoals het reinigen van lichte vervuilingen op wanden en/of plafonds

Foam Clean Plus kan ook worden ingezet voor het reinigen van lichte vervuilingen op wanden en/of plafonds, dankzij zijn niet-druipende eigenschap. Het product is ook ideaal voor gebruik in interieurbouw, keukenmontage en het reinigen van gladde oppervlakken. Voor streeploze reiniging van glas adviseren wij onze Glass Clean Plus.

Conclusie

Deze veelzijdige multifunctionele interieurreiniger, Foam Clean Plus, is onmisbaar in elke branche! Met zijn krachtige schuimformule en diverse toepassingen biedt het product een efficiënte en gemakkelijke oplossing voor al uw schoonmaakbehoeften.