Met onze Spack Herstelspray repareert u eenvoudig en snel diverse spack- en pleisterstructuren

U heeft een beschadigde gestucte wand of muur met spackwerk?

U herkent het vast wel? U stuit tijdens uw renovatieproject op een beschadigde gestucte muur, een muur met spackwerk (pleisterwerk) of een plafond met structuur. Of er zitten kleine gaten en/of scheuren in de muur. Deze beschadiging(en) wilt u zo repareren dat de beschadiging niet meer zichtbaar is. Met de meeste producten zal dit niet het gewenste effect opleveren, aangezien het een gladde structuur is. U wilt immers de structuur in de muur of het plafond behouden. Maak kennis met ons nieuwste product op dit gebied: onze Spack Herstelspray; onze Spack Repair.

Spack Repair

Spack Herstelspray; “Spack Repair”; dé oplossing om de beschadiging onzichtbaar te herstellen

Spack Repair is een professionele unieke PU-kunstharsdispersie, welke goed te gebruiken is bij reparaties en aansluitingen met spackwerk en gestucte wanden. U herstelt hiermee de beschadiging en behoudt de structuur in de muur of het plafond. Het product biedt flexibiliteit in structuur van fijn tot grof, door aanpassing van de laagdikte en spuitafstand. Het is ook uitermate geschikt voor binnengebruik. U kunt ook bij nieuwbouw een kras of oneffenheid afwerken die wellicht over het hoofd is gezien, waarbij het te duur is om hiervoor een gespecialiseerd bedrijf in te huren. Plafonds of muren waarop geen structuur aanwezig is, kunt u eenvoudig voorzien van een fijnere of grovere structuur. Daarnaast is het product ook zeer geschikt om verkleuringen die in witte structuurverf of spack zijn ontstaan te herstellen.

Eigenschappen

Onze Spack Herstelspray oftewel onze Spack Repair hecht op veelvoorkomende bouwondergronden. Het is ideaal voor de snelle en vakkundige afwerking van (gas-)beton, kalkzandsteen, gips, stucwerk en hout etc. Beschadigingen aan bestaande pleisterstructuren kunnen moeiteloos worden hersteld, dankzij de korte droogtijd van Spack Repair (stofdroog na ca. 30 minuten). Na ca. 60 minuten is het overschilderbaar (afhankelijk van het aantal lagen). De basis van het product is een watergedragendispersie met kunstharstoevoegingen. Het product kan eenvoudig worden aangebracht met behulp van een spuitbus, waardoor het geschikt is voor zowel professionele vakmensen als doe-het-zelvers.

Toepassingen en gebruik

Spack Repair is uitermate geschikt voor diverse toepassingen in zowel woonhuizen als commerciële gebouwen. Of het nu gaat om het herstellen van kleine beschadigingen in de woonkamer, het verfraaien van plafonds in kantoorruimtes of het bijwerken van muren in winkels, Spack Repair biedt een snelle en efficiënte oplossing. Het product is daarnaast ook zeer geschikt voor gebruik in ruimtes met hoge vochtigheid, zoals badkamers en keukens, dankzij zijn uitstekende hechting en duurzaamheid.

Conclusie

Wilt u kleine beschadigingen of verkleuringen aan nieuwe of te renoveren gestucte wanden of plafonds in een handomdraai en onzichtbaar professioneel herstellen? Zoekt u bovendien een product dat zuinig en efficiënt in gebruik is? Dan is onze Spack Repair het product waar u niet zonder kunt. Spack Repair biedt een hoogwaardige, duurzame oplossing voor het onzichtbaar herstellen van beschadigingen, waardoor uw muren en plafonds er weer als nieuw uitzien.