Home / Luchtdicht Bouwen met PremTech

Luchtdicht Bouwen met PremTech

Luchtdicht bouwen wordt een steeds belangrijker thema in de bouw en zal ook de komende jaren veelvuldig worden toegepast bij vele bouwprojecten. Als men spreekt over luchtdicht bouwen dan gaat dat veelal om het zoveel mogelijk beperken van energieverlies. Wanneer energieverlies beperkt wordt bereiken ruimtes in gebouwen sneller de gewenste temperaturen, waardoor een lager energieverbruik en beperking van de CO2 uitstoot gerealiseerd wordt.

 

 

Energieprestaties

 

Om de energiepresetaties van gebouwen uit te drukken, heeft de overheid de term ‘EPC Waarde’ in het leven geroepen. De EPC waarde van een gebouw drukt de energetische efficiëntie van het betreffende gebouw uit in een getal. Alle nieuwbouw die vanaf 1 januari 2015 gebouwd wordt moet een EPC waarde halen van 0,4. Vanaf 2020 moet er zelfs een EPC Waarde gehaald worden van 0,0. Dit betekend dat vanaf 2020 alle gebouwde woningen energieneutraal zijn.

 

 

PremTech dé perfecte partner

 

Omdat PremTech al vele jaren ervaring heeft in afdichten en verlijmen en ons assortiment hier volledig op afgestemd is, hebben wij een perfect systeem samengesteld om luchtdicht bouwen voor u eenvoudiger, efficiënter en sneller te maken. Een combinatie van tape’s en een verspuitbare ms-polymeer zorgen voor een werkelijk unieke combinatie van producten die u tijd, geld en zekerheid opleveren. Heeft u interesse? Wij komen u er graag alles over vertellen!