Krachtige foam reiniger
maakt bijna alle oppervlakken schoon

Multifunctionele toepassingen

U herkent het vast wel? U dient de binnen- en buitenkant van diverse glazen en plexiglas ramen schoon te maken (caravans en campers, vrachtwagens, reinigingswagens, etc.). Daarnaast wilt u ook het textiel van bijvoorbeeld caravans & campers of de bekleding van uw wagenpark reinigen. Tenslotte behoeven ook het dashboard, de kunststof opstappen en andere kunststofdelen van uw machines en gereedschappen een regelmatige reinigingsbeurt.

schuimreiniger all purpose foam cleaner

Eén reiniger voor alles

U heeft veel verschillende soorten reinigingsproducten op de plank staan. Maar eigenlijk heeft u het liefst één reiniger in uw werkplaats die op veel verschillende oppervlakken toepasbaar is. Kies dan voor onze krachtige foam reiniger, de All Purpose Foam Cleaner 600 ml.

Krachtige reiniging

Vanaf nu heeft u slechts één product nodig om diverse soorten vlekken te kunnen reinigen. Dit kunnen nicotine-, vet- en vuilvlekken zijn op diverse ondergronden zoals plexiglas, kunststoframen in caravans en kunststoffen, zoals wielkasten van vrachtwagens. Onze All Purpose Foam Cleaner 600 ml is een krachtige foam reiniger die goed inzetbaar is voor diverse stoffen en bekledingsmaterialen, zoals kunststof, leer, sky, vloerbedekking, etc. Het maakt ook glas streeploos schoon.

Milieuvriendelijk

De foam reiniger is milieuvriendelijker omdat het siliconenvrij is. De basis is water, oplosmiddelen en oppervlakteactieve stoffen. Het laat bovendien een ontzettend frisse citrusgeur na, wat door een ieder als prettig ervaren wordt.

Eenvoudig in gebruik

De foam reiniger is makkelijk in gebruik. Houd de bus op ongeveer 20 cm afstand van het object of de oppervlakken die u wilt reinigen. Er wordt een witte schuimlaag gecreëerd, dat u enkele seconden laat inwerken. Waar het vuil zich bevindt, zal het schuim gaan werken; hier ontstaan zogenaamde belletjes. Hierna maakt u de plek droog met onze Cleaning Towels PQ (rood). U zult versteld staan van het resultaat.

O.a. Toepassing in de mobiliteitssector

De All Purpose Foam Cleaner 600 ml kan in diverse sectoren gebruikt worden, maar zeker ook in de mobiliteitssector. Denk hierbij aan de camper- en caravansector, vrachtwagen- en autobranche. U wilt graag gemakkelijk en snel zowel het interieur als gedeeltelijk het exterieur kunnen reinigen.

Conclusie

U zult versteld staan van de vele toepassingen en het gemak van onze All Purpose Foam Cleaner 600 ml. Dit product mag eigenlijk niet ontbreken in uw werkplaats. Het biedt een alles-in-één oplossing voor een breed scala aan reinigingsbehoeften. Kies voor gemak, efficiëntie en een glanzend resultaat met onze krachtige foam reiniger.