Gebruik onze Anti-Craquelé kit (hoogwaardige acrylaatkit) voor een goede afdichting

U zoekt een hoogwaardige acrylaatkit voor een goede afdichting. U wilt een naad tussen een wand en een trap afdichten of tussen een kozijn en een wand of bij een plafondaansluiting. Daarbij zoekt u een product dat aan diverse voorwaarden voldoet, zoals het naderhand kunnen overschilderen en/of het afdichten van een brede voeg van rond 2 à 2,5 cm etc.

No-Crack Premium

Hoogwaardige acrylaatkit die zeer goed overschilderbaar is met vele verfsoorten

Onze No-Crack Premium is een zeer hoogwaardige acrylaatkit, die zeer goed overschilderbaar is met vele verfsoorten. Het product heeft een zeer hoog vaste stofgehalte, waardoor na uitharding nagenoeg geen krimp plaatsvindt en craquelé en/of verkleuring van de verf tot een minimum wordt beperkt.

Hoge vast stofgehalte en een hoog percentage/een grote rek tot breuk

Onze anti-craquelé kit kent ondanks zijn hoge vaste stofgehalte een rek tot breuk van maar liefst 220%. De combinatie van deze twee eigenschappen maakt het mogelijk dat de No-Crack Premium ook inzetbaar is bij materialen met verschillende uitzettingscoëfficiënten, wat veelal met standaard acrylaatkitten niet mogelijk is. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de afdichting van naden tussen een wand en een trap of tussen een kozijn en een wand.

Ook buitenshuis en in combinatie met andere materialen toepasbaar

De anti-craquelé kit is zelfs inzetbaar bij toepassingen buitenshuis, mits de kit dan wel binnen enkele uren overgeschilderd gaat worden met een verfsysteem. Een groot voordeel van de No-Crack Premium is dat deze ook in combinatie met andere materialen goed inzetbaar is door zijn hoge flexibiliteit en zal dus ook de verschillende werkingen kunnen opvangen.

Bij het werken aan uw huis of bedrijfspand is het belangrijk om producten te gebruiken die betrouwbaar en duurzaam zijn. De No-Crack Premium biedt niet alleen een uitstekende afdichting, maar zorgt er ook voor dat uw schilderwerk er netjes uitziet en lang meegaat. Door de hoge kwaliteit van deze kit kunt u erop vertrouwen dat u een professionele afwerking bereikt die bestand is tegen de tand des tijds.

Waarom kiezen voor No-Crack Premium?

Naast de bovengenoemde voordelen heeft de No-Crack Premium nog meer te bieden. De kit is gemakkelijk aan te brengen en af te werken, wat tijd bespaart tijdens het klussen. Bovendien is de No-Crack Premium milieuvriendelijk en bevat het geen schadelijke stoffen, waardoor het veilig is voor gebruik in zowel woon- als werkruimtes.

Bij PremTech B.V. streven we ernaar om producten te leveren die niet alleen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, maar ook gebruiksvriendelijk zijn en veelzijdig inzetbaar. De No-Crack Premium is het resultaat van jarenlange ervaring en innovatie op het gebied van afdichting en afwerking. Of u nu een professional bent of een doe-het-zelver, met de No-Crack Premium kiest u voor zekerheid en kwaliteit.

Conclusie

Zoekt u een naderhand overschilderbare hoogwaardige acrylaatkit voor een goede afdichting van naden en voegen tot 2,5 cm, dan adviseren wij u de No-Crack Premium te gebruiken. Het biedt de perfecte combinatie van flexibiliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak, waardoor uw projecten altijd de beste afwerking krijgen.

Heeft u vragen over onze producten of wilt u meer weten over de No-Crack Premium? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Bezoek onze website voor deskundig advies en uitgebreide productinformatie.