Diverse onderdelen van uw machines onderhouden en smeren met ons dikvloeibaar kruipend smeervet

Het ideale dikvloeibaar kruipend smeervet voor al uw machines

Binnen uw bedrijf bevinden zich diverse machines met draaiende, bewegende, scharnierende of schuivende onderdelen. U wilt uiteraard dat deze machines lang mee zullen gaan. Naast intensief en dagelijks gebruik, waarvoor ze uiteraard bedoeld zijn, dienen deze machines ook goed te worden onderhouden. En dan met name het smeren van de diverse belaste onderdelen, zoals een tandwiel, een scharnier, kettingen, spindels, schuivende delen etc. Hiervoor gebruikt u ons veelzijdige en dikvloeibaar kruipend smeervet Multi Grease.

dikvloeibaar kruipend smeervet

Dikvloeibaar kruipend smeervet; aan te brengen als vloeibare substantie

Door de speciale formulering zal het zelfs kruipen naar lastig te bereiken plaatsen en daar alsnog na verdampen van het drijfgas zorgen voor een stevig vet dat op zijn plaats blijft zitten. Multi Grease is een uiterst hoogwaardig vet dat door zijn uitstekende druk- en temperatuurbestendigheid ideaal als universeel smeermiddel inzetbaar is. In eerste instantie bij het aanbrengen vloeibaar, zodat het diep tussen de delen kan dringen. Zodra het oplosmiddel is verdampt, blijft er een mooi vast en drukbestendig vet over. Door deze eigenschappen is Multi Grease uitermate geschikt voor het smeren van delen waar metaal op metaal wrijft. Multi Grease is ideaal voor het smeren van bijvoorbeeld deurvangers, raammechanismen, pedalen, scharnieren, tandwielen, remdelen, lagers etc., waarbij het belangrijk is dat de smering tussen en niet op het metaal plaatsvindt.

Het product is viscostatisch

Tevens is Multi Grease viscostatisch; dat wil zeggen een behoud van eigenschappen binnen een breed temperatuurbereik, waardoor altijd een optimale smering gewaarborgd is. Multi Grease is zeer goed bestand tegen hoge druk en hoge temperaturen van -20°C tot +155°C (piekbelasting van +220°C). Het unieke aan onze Multi Grease is dat deze zich andersom aanpast aan de temperatuur, normaal wordt een vet bij hogere warmte dunner (Multi Grease juist dikker) en bij kou wordt een standaard vet normaal stijf en stug en de Multi Grease blijft soepeler.

Een multifunctioneel product

Door zijn speciale samenstelling en toegevoegde additieven is ons dikvloeibaar kruipend smeervet waterafstotend en beschermt het goed tegen corrosie, terwijl rubber en kunststof niet worden aangetast. Door zijn milde samenstelling en het tevens bestand zijn tegen zwakke zuren, is het product ook geschikt voor vele soorten kunststoffen. Bovendien is het product licht van kleur, waardoor het ook perfect op zichtbare delen te gebruiken is. Tevens is het ook een product wat goed ingezet kan worden als een betere variant op zogenaamde kettingsprays

Het gebruik van ons dikvloeibaar kruipend smeervet; Multi Grease

Uiteraard dient u allereerst de ondergrond goed te reinigen (hiervoor adviseren wij u om onze UniSolve Spray of Parts Cleaner te gebruiken), droog en “vetvrij” te maken. Hierdoor kan Multi Grease goed zijn werk doen. Het dikvloeibaar kruipend smeervet zit in een handige spuitbus met nozzle Hierdoor geeft het een gericht spuitbeeld. De bus voor gebruik goed schudden. Direct spuiten op het te smeren deel en kort laten uitdampen.

Conclusie

Door zijn penetrerend en viscostatisch vermogen is Multi Grease ook in lastige situaties dé geschikte partner als dikvloeibaar kruipend smeervet voor het smeren van diverse belastende onderdelen aan uw machine!