Dakdoorvoer afdichten met onze
Seal & Glue

Stormschade kan soms lastige lekkages veroorzaken op het dak. Zulke lekkages worden vaak duidelijk tijdens hevige regenbuien of in winterse omstandigheden. Om deze lekkages aan te pakken en zelfs te voorkomen, is het afdichten van de dakdoorvoer essentieel. Om u te helpen bij reparatie en onderhoud is onze Seal & Glue, een één-component verlijmende afdichtingskit, de ideale oplossing.

Daktoevoer afdichten

Seal & Glue één-component afdichtingskit

De veelzijdigheid van onze kit ligt in het feit dat je het kunt toepassen op diverse materialen, zoals bitumen, dakleer, metaal, hout, steen, gips en meer. Het blijft flexibel en heeft een hoge eindsterkte, zelfs hechtend op vochtige oppervlakken.

Voor ernstige lekkages een onmisbare schakel
Bij grote lekkages is de Seal & Glue een absolute aanrader. Deze variant, op basis van MS Polymeer, heeft een treksterkte van maar liefst 2,20 N/mm² en een flexibiliteit van 400%. Deze eigenschappen in combinatie met zijn goede hechting op de meest voorkomende materialen die op daken worden gebruikt, maar de Seal & Glue de beste keuze in regulieren en lastige situaties.

Voor het eenvoudig aanbrengen van Seal & Glue gebruiken we de Sealer Gun. Dit kitpistool is perfect voor zowel de Seal & Glue als de Seal & Glue Strong.

Conclusie.

Het juist afdichten van een dakdoorvoer is cruciaal om lekkages te voorkomen. Ook het gebruik van een lijmproduct dat geschikt is voor het gebruik op de meeste materialen die op daken worden gebruikt, is van essentieel belang. Met onze Seal & Glue heeft u een product dat geschikt is voor diverse ondergronden. Als u een open kitpistool wenst gebruikt u het best onze Bonding Gun, maar gaat u voor een gesloten applicator dan kunt u onze Sealer Gun inzetten. Wenst u meer gemak en wilt u de Seal & Glue nog gemakkelijk verwerken, dan hebben wij met de Sealer Gun Special dé beste oplossing in huis.