Onze kit met korrel
herstelt uw gestucte wand of plafond

PROBLEEM: U HEEFT EEN BESCHADIGDE GESTUCTE WAND OF MUUR MET SPACKWERK

Het is een veelvoorkomend probleem bij renovatieprojecten: u stuit op een beschadigde gestucte muur, een muur met spackwerk (pleisterwerk) of een plafond met structuur. Soms vertonen ze kleine gaten en scheuren die u wilt herstellen zonder dat de beschadiging zichtbaar blijft. Traditionele kitten bieden doorgaans geen bevredigende oplossing omdat ze een gladde afwerking hebben. In dit geval wilt u de originele textuur van de muur of het plafond behouden.

 

kitmetkorrel

KIT MET KORREL

Structure Seal: De oplossing om de beschadiging onzichtbaar te Herstellen. Structure Seal is een professionele acrylaatkit met een korrelstructuur die perfect is voor reparaties en aansluitingen met spackwerk en gestucte wanden. Met deze kit kunt u beschadigingen herstellen en tegelijkertijd de textuur van de muur of het plafond behouden. Na het aanbrengen verdampt het water uit de kit en vormt deze een plasto-elastisch rubber. Hierdoor ontstaat een duurzame en naadloze afwerking. Bovendien is Structure Seal uitstekend overschilderbaar en kan het zelfs nat in nat worden overschilderd met watergedragen verf.

TOEPASSINGEN VAN STRUCTURE SEAL

Structure Seal is niet alleen geschikt voor reparaties binnenshuis, maar kan ook buiten worden toegepast, op voorwaarde dat het na het aanbrengen minstens 4 uur lang niet wordt blootgesteld aan vocht. Deze veelzijdige kit kan ook worden gebruikt voor licht vullende werkzaamheden, zoals het opvullen van gaten en scheuren in muren waarbij het behoud van een specifieke textuur wenselijk is.

CONCLUSIE

Wilt u uw gestucte wanden of muren met spackwerk snel en onzichtbaar herstellen? Bent u op zoek naar een product dat overschilderbaar is met verschillende soorten verf en geschikt is voor licht vullende werkzaamheden? Dan is Structure Seal, oftewel kit met korrel, het product dat u absoluut niet mag missen. Dankzij zijn veelzijdigheid, duurzaamheid en de mogelijkheid om met verschillende soorten verf te worden overschilderd, is het de perfecte oplossing voor uiteenlopende reparatie- en afwerkingsklussen. Voeg Structure Seal toe aan uw gereedschapskist en geniet van de naadloze afwerking die het biedt bij uw renovatieprojecten.